Blind Boat Shooting Master


Blind Boat: Shooting Master е прекрасна 2D игра, в която искате да защитите лодката си и да смажете всеки един от враговете в този жив свят. Купете нови оръжия и работете върху способностите си, за да доминирате във всички настройки на мача. Ударете противниците си или унищожете тяхната лодка, за да спечелите.

Blind Boat: Shooting Master е удивителна аркадна игра, в която ще се потопите във вселената на фантастични океански битки върху направени по поръчка понтони със забавни малки деца! Пред вас очакват много завладяващи нива, във всяко от които наистина искате да избутате всички групови индивиди от враждебната лодка във водата. Тръгнете на дълго пътуване и предизвикайте частници, престъпници и много други опасни съперници, които кръстосват океаните в търсене на проста изгода.

Сега е идеалното време да си прекарате страхотно с Blind Boat: Shooting Master, докато изработвате понтон, за да обикаляте през гигантски свят, пълен с рискове, докато насочвате и стреляте по съперниците си, за да отнеме живота им и да съберете купища специални богатства и богатства .