Rock Paper Scissors


Най-малко сложната и най-известна игра на планетата е Rock Paper Scissors. Днес трябва да ви предложим да изиграете неговата авангардна форма на ножици за рок хартия. Преди вас на екрана ще се забелязват две ръце. Вие ще наблюдавате един от тях. При знака трябва да хвърлите определени движения на ръката си. Ако приемем, че ще хвърлите движение, което е по-основателно от това на противника, ще спечелите корекцията и ще получите фокуси за него.

Rock Paper Scissors е примерната игра за фитнес в джунглата, превърната в забавна онлайн мултиплейър игра. Имали ли сте някога въпрос или конфликт, при който вие и спътник не можете да заключите кой е прав и кой не е прав? В случай, че по този начин вероятно сте го решили, като играете ножици за хартия.

Насоките продължават както преди в първата игра: Rock бие ножици, ножици бие хартия и хартия бие rock. Насоките са прости, играта е ясна, приятното продължава в това онлайн предаване на неопровержимо примерната игра. Печелете няколко пъти направо, за да спечелите двубоя и да спечелите всеки конфликт, който може да имате във всеки един момент!

Rock Paper Scissors, популярна игра, която може би сте зарадвали с вашите спътници, но този път това е възможността да оцените подобна игра с вашите спътници на вашия Android телефон. Тази игра на Rock Paper Scissors е интригуваща и забавна за игра срещу компютър, точно както вашите спътници в интернет.