Disney Junior Mazes


Заедно с героите от Вселената на Дисни, вие ще пуснете лабиринти от различни нива на проблеми в играта Disney Junior Mazes. Към началото на играта трябва да изберете своите герои и степента на проблема на играта. От този момент нататък вашите легенди ще завършат към началото на умопомрачителен лабиринт, който ще откриете пред вас на екрана. Трябва да се концентрирате върху него внимателно и да проправите път в творческия си ум донякъде в лабиринта. Тогава, в този момент, като използвате клавишите за управление, ще принудите легендите си да продължат напред. От време на време по пътя им ще има различни видове пречки и капани. За да ги завладеете, трябва да се справите с различни видове гатанки и гатанки. При появата ще получите фокуси и ще преминете на по-високо ниво на играта.

Disney Junior Mazes е забавна поучителна игра, която ще задоволи двамата възрастни и други. Тук ще срещнете симпатични кученца Бинго и Роли от анимацията „Сърдечни мопсове“ и пингвина Пип и фламингото Фреди от шоуто „Малки: Доставка на уникални подаръци за семействата“. Тези хора обичат опит и глупости, така че сега е подходящият момент да си прекарате страхотно.

За да започнете играта, искате да изберете една от групите. След това, в този момент, можете да започнете да търсите план за излизане. Пред играчите има тридесет нива, всяко от които ще има лабиринт. С всяко ново ниво лабиринтите ще бъдат все по-хитри и обезпокоителни, но това просто ще подбуди играча. Докато търсите план за изход, съберете различни неща, за да получите най-голям брой златни звезди. Освен това в лабиринтите ще има искрящи телепорти. Те ще преместват легенди, започвайки с една част от лабиринта, след това в следващата и обратно. Тази брилянтна и енергизираща игра ще помогне за насърчаването на легитимните способности и способности за възприятие на младежа и това. Насладете се на играта и успех!