Burnout Night Racing


Burnout Night Racing е увлекателна игра, която ще задоволи глада ви за скорост и плаване.

Състезавайте се в стремителна надпревара през града и се опитайте да завършите първи. Използвайте Nitro проницателно в идеалните обстоятелства, за да надминете съперника си.

Дайте упражнение на вашите шофьорски способности с трудните смели методи на Burnout Night Racing! Купувайте разкошни превозни средства и ги променяйте за състезания, за да печелите със стил! Открийте нови трудности, като завършите тези, които имате, осигурете награди и разберете колко далеч можете да стигнете в царството на подземните пътни състезания!

Бягане, обиколка, плуване, забавена бомба и след това още малко! Тази игра ще ви предизвика с широка гама от състезания, които можете да разгледате по всяко време. Отидете на разходка през навеса, преди да влезете в града. Вижте всеки един от възможностите за избор, който ви очаква, всъщност погледнете цената им и изберете кои превозни средства ви трябват. В момента можете да се състезавате за закупуване на вашето фантастично превозно средство. Има пет основни типа състезания, които можете да разглеждате. В режим на бягане се опитвате да стигнете до крайната цел преди съперника си. В режим на писта трябва да завършите няколко обиколки на подобно трасе. Плаващият режим е свързан с разбиване на плаващи резултати и достигане до цел. Режимът на забавена бомба ви противопоставя на започване, докато в режим на нокаут главният играч, който разбие вражеското превозно средство, печели. Намерете в кой режим сте страхотни и се съсредоточете върху него, за да спечелите пари. Практикувайте да подобрявате и доминирате във всички режими.

Изкарайте автомобила си за суперигри в града и се пригответе да изпробвате способностите си на бърз шофьор, докато се изправяте срещу опасни съперници на забележителна писта в играта Burnout Night Racing!

Буря от остатъци и прах следва града и го потапя в почти пълна неизвестност, така че при условие, че сте може би един от най-добрите шофьори на планетата, ще получите възможност да надделеете в екстремна надпревара за лидерската позиция. Отворете нови превозни средства заради страхотната си работа и ги модифицирайте така, както бихте предпочели да станат наистина ваши, не се поддавайте на рисковете на улицата и оценявайте усещането на скоростта и енергията в кожата си.

В града около вечерта днес местният район на шосейния състезател ще има плаващи съперничества. Вие в играта Burnout Night Racing ще участвате в тях. Най-важното е да посетите магазина за игри и да изберете превозно средство от обявените възможности за избор на превозно средство. От този момент нататък вие и вашите съперници ще бъдете на началната линия. При знак всички превозни средства ще се втурнат напред малко по малко, за да се придвижат. Вашето задължение е да следвате знаците, за да шофирате по определен курс. Със скоростта на плаване трябва да преминете през завои с различни нива на проблеми и да предпазите автомобила от злополука. След като сте надминали всеки един от съперниците си и сте завършили първи, вие ще излезете на върха в надпреварата. За това вие в играта Burnout Night Racing ще получите фокуси, за които можете да си вземете друго превозно средство.