Penalty Superstar


Придвижете се напред към линията на обективите и станете експертен вратар във  Penalty Superstar. Контролирайки вратаря, трябва да запишете какъвто и да е брой допълнителни изстрели, колкото би било разумно да се очаква, и да доминирате в мача за вашата група! Преди да се противопоставите, ви се предлага разходка и прогресиране на шансовете за обучение, за да се адаптирате към това как работят контролите и т.н.

Всеки път, когато сте полирали, можете да влезете в различните класове, започвайки с домашната асоциация, доколкото е възможно до експертната група - всеки съюз има по -значително ниво на проблеми. Всяка игра се състои от 6 наказания - трябва да спестите поне 4, за да доминирате в играта! През цялата игра можете да събирате катализатор, който превръща вашия вратар в голиат - това прави спестяванията лесни! Бихте ли успели да се превърнете в експертен вратар и да изведете групата си на върха?

Penalty Superstar е много забавно наказателно изстрелване и можете да го оцените в мрежата и за нищо. Бъдете вратар поне веднъж и защитете целта си като истински шампион в тази готина и забавна игра Penalty Superstar. Поставете рефлексите си под лупа и се опитайте да доминирате във всяка игра, без никакви цели да се движат една на друга, да подскачат и да се плъзгат.

Колкото повече го правите, толкова повече възпиращи фактори ще бъдат поставени на пътя ви, за да ви затруднят да получите топката. Как бихте се почувствали, ако замръзнал камион с кисело мляко е по ваш начин и не можете да видите къде е топката? Мислиш, че имаш нещата? Открийте сега и се забъркайте с Penalty Superstar!

Придвижете се постепенно до славата в тази обективна спестяваща игра! Предотвратете навлизането на топката в целта, за да се изкачи в позиция. Управлявайте три асоциации, докато не бъдете делегирани най -добрите.