Avoid Dying


Avoid Dying е игра за токсофилизъм, в която трябва да използвате вашите насочващи способности, за да уцелите целта с болт. Резултатът ви се увеличава с всяко ефективно попадение, но пропуснатата цел може да има отчаяни резултати като капан за гоблиат, който пада върху вас и ви разбива. Предложете играта с вашите спътници и вижте кой може да отбележи най-забележителното в този стрелящ лък и болт!

Съсредоточете се върху бикото око, докато се опитвате да се пазите от смъртта в тази интересна в мрежата игра на токсофилизъм. В случай, че постигнете целта, ще живеете за още един рунд, но ако не успеете да пропуснете, ще прекъснете въжето и животът ви ще приключи. По същество постигнете целта, за да направите голяма разлика в играта, когато ритате кофата, вашият висок резултат ще бъде изпратен. Останете живи и успех!

Avoid Dying е интернет игра, където ще имате изключително основна цел. Вашата цел ще бъде да постигнете целта с вашата легенда. В случай, че пренебрегнете това, ще захапете праха. Към началото на играта, това няма да е толкова обезпокоително, тъй като целите все още няма да се движат, но проблемът ще се увеличава постепенно, докато напредвате. Можете да играете играта на мобилния си телефон. Уверете се, че ще кажете на другите за резултата си в забележките. Така че, моля, трябва да играем!