Idle Breakout


Неактивна форма на примерен пробив. Използвайте различни пакети с различна сила, скорост и изключителен капацитет, за да смажете 1 000 000 блока! Бързо купувате и ремонтирате топки, като ги гледате как чупят всеки от блоковете на екрана. Щракването заедно също ще ви помогне по-бързо.

Idle Breakout модернизира образцовата игра Atari. Примерният пробив за Atari беше изключителна игра. Тази усъвършенствана неактивна игра, въпреки това, извежда класа на по-високо ниво. По време на играта трябва да докосвате щрихованите блокове, за да печелите пари. Всеки блок, който щракнете, ви осигурява определен разход - това може да бъде преразгледано. След това можете да използвате парите, за да закупите топки за пробив и актуализации, за да можете да смажете блоковете по-бързо.

Редизайните са изумени - всеки постоянно развиващ се основен ремонт струва повече. Има няколко различни вида топки, които да разгледате - плазмената топка, например, има щети от пръскане и се подвизава по-бързо. Освен топките можете също да закупите подобрители, които продължават да работят за определен период. Моменталното усилване на ярост, например, ви позволява да генерирате енергийни топки за 30 секунди, където и да щракнете. Вижте колко можете да напреднете и броя на нивата на Idle Breakout, които можете да завършите.

Idle Breakout е неактивна игра за разбиване на блокове, в която трябва да отваряте и преработвате различни видове топки, които ще заличат блоковете за ваша полза! Започнете играта, като докоснете блоковете и след това, след като имате достатъчно пари, можете да започнете да пускате топките върху блоковете! Има много редизайн и топки като допълнителна мощност във вашите щраквания или токсинови топки, които опетняват различни блокове, за да нанесат двойна вреда. Можеш ли да избягаш?