Royal Story


Royal Story е невероятна изключително мултиплейър игра за култивиране на интернет, създадена през Средновековието. Той е направен от Plinga и работи изцяло в програмата. В играта трябва да възстановите своето царство от вещната вещица и да го включите в грандиозен домейн, който беше преди.

Изпитайте какво прилича на това да се превърнете в принцеса и да управлявате велик и мощен домейн! Изследвайте регионите и се запознайте с партньори на вашата епична екскурзия! Внимавайте обаче, тъй като злонамерената вещица и нейните ужасни работници се грижат за вас и ще направят всичко, което е по силите им, за да ви попречат да си върнете онова, което ви е мястото.

Направете точка, за да вземете голямо внимание върху непоколебимите си местни жители, като отглеждате животни, отглеждате и събирате реколтата и ги предпазвате от подчинените мръсници! Получете помощ от съседния ви суверенитет и развийте сговори с тях, за да изфабрикувате вашето царство! Специални инструменти за създаване, изработване на работилници, украсяване и разкрасяване на вашата крепост и превръщането в истинската величие на царството!