Paper Flight


Кой не обича да прави хартиени самолети? Това трябва да е единственото нещо, което всяко дете е направило! В момента можете да си спомните този великолепен предишен път в Paper Flight. В тази игра можете да направите свои собствени хартиени самолети.

Трябва да ремонтирате своя самолет и да потърсите различни подобрители, за да го накарате да лети по-нататък. Не забравяйте да съберете и звездите, за да постигнете повече фокуси и да спечелите повече пари. Вижте какъв удивителен хартиен самолет можете да направите днес.

Нямаме представа кой е обмислял свиваща се хартия, за да прави хартиени самолети, но в същото време това са купища глупости. В нашата удивителна и създаваща навици игра, Paper Flight, можете да летите сами! В момента, в който нямате нищо друго освен лист хартия, срутването на самолети е необикновен метод за приятно прекарване! В тази игра можете да заобиколите срутващата се част! Вярно ли е, че сте готови да прегърнете небето? Летете през различни райони на града и пътувайте до възможно най-далечната степен!

Това птица ли е? Самолет ли е? Наистина, това е самолет, в интерес на истината! Paper Flight е увлекателна игра с приятни 2D илюстрации и забавни интерактивни компоненти. Наистина искаме да вярваме, че имате силни страни за това в светлината на факта, че целта ви в тази игра е да хвърлите своя хартиен самолет възможно най-далече, доколкото можете. Опитайте се да го накарате да кацне на голямо разстояние. За да играете играта, всичко, което искате да използвате, е вашата мишка. За да хвърлите самолета, щракнете, за да го изпратите високо. Мястото, където хвърляте самолета си, е важно, така че не спирайте излитането. Докато сте във въздуха, можете да контролирате скоростта и надморската височина на вашия самолет. В долния десен ъгъл на екрана можете да видите бутона за спонсориране. Използвайте това, за да стартирате вашето супер гориво. Изглежда ли, че ще кацнете твърде рано? Щракнете където и да е на екрана, за да повдигнете носа на самолета с цел да можете да летите малко по-далеч. Не забравяйте, че и двете дейности преминават през гориво. Можете да видите количеството гориво, което притежавате, в лявата половина на екрана. Събирането на звезди ще ви донесе пари, които можете да похарчите в магазина в играта, за да преработите своя самолет. Има купища редизайн, които можете да разгледате, така че ги проучете всички.

Хвърлете своя хартиен самолет и вижте колко далеч можете да летите с него. В тази вълнуваща уеб базирана игра искате да изпратите самолета си отвъд това, което мнозина биха сметнали за възможно, за да постигнете висок резултат. Актуализирайте данните си, за да летите много по-далеч с всяко ново начинание. Опитайте се да получите невероятно висок резултат в тази наистина забавна уеб-базирана игра с хвърляне на хартиен самолет.

Колко време ще ви е необходимо, за да стигнете своя хартиен самолет възможно най-далеч през града в тази игра за отдих, създаваща навик? Усетете колко далеч можете да го накарате да лети всеки ден, докато събирате пари за страхотни преработки по пътя. Преработването на вашия самолет наистина ще го накара да излети.

Paper Flight е игра с хартиен самолет, накарайте хартиен самолет да лети доста далеч.

Започнете бавно, но сглобете звезди и пари, за да ремонтирате своя хартиен самолет.