Microwars


В играта Microwars ще отидете в реалността, където се намират малки частици с различни нюанси. Между тях се води битка за издръжливост. Вие в играта Microwars ще участвате в нея. Пред вас на екрана ще видите вашите частици от синьо засенчване, разположени вътре в кръга. При определено отделяне от вашия кръг ще има още един с червени частици. Трябва да хванете кръга на врага. За да направите това, щракнете върху кръга си и плъзнете линия от него към кръга на противника. Вашите частици ще се движат по тази линия и ще нападнат противника. Ако има по-голямо количество от вашите частици, те ще хванат вражеския кръг и вие ще получите фокуси за това.

Вземете всеки един от вашите противници, клетка по клетка. Непрекъснато започвайки със синия, хванете останалите, като плъзнете пръста от една клетка в друга.

Добре дошли в друг вид методологични игри. Един пръст, за да ги контролирате всички.

MicroWars е трансформацията на мобилен телефон на хитовото постижение "Nano War". Опитайте това ново докосване на непрекъснато взаимодействие и се забавлявайте добре.

Microwars Wars - Забавна 2D игра с различни нива и поразително интелигентно непрекъснато взаимодействие. Страхотна игра с процедура с една цел, искате да победите всички клетки, като изпратите вашите единици. Използвайте мишката, за да се свържете с играта и да съберете своя собствена миниатюрна въоръжена сила в тази io игра.

Дойде времето да го изживеем с MicroWars, новата форма на плодотворната игра "Nano War", изпратена през 2008 г. Тази страхотна методология и военна игра ни подтиква да победим всеки край на планетата с помощта на готови малки сини животни за ефективно постигане на напредък.

Вашата основна мисия ще бъде незабавно и незабавно да унищожите унизените си противници с неприятни изяви, които ще направят всичко възможно, за да ви победят. Изпратете своите единици, готови за тръгване и готови за издигане, за да карате в един от най-трудните и най-формиращи навик рундове на системата, които съществуват освен всичко останало, хванете вражески войски и накарайте военните си да се развият, за да се превърнат в най-големите и като цяло унищожаващи на планета и участвайте в сбор от 80 нива от другия свят и до 20 различни прикрития за събиране.