Duck Life 4


Duck Life 4 е игра за патици, която се развива след забраната за наследствено променени патици. Измина една година от ограничението за наследствено променени патици и в момента зависи от вас да победите най-добрите на планетата. Обучете групата си патици да се състезава в шест нови области по цялата планета.

Наследствено променени патици понастоящем са забранени, но един състезател управлява. Candid the Fire Duck. Наистина зависи от вас да го победите, когато стигнете до последния етап, разположен в ямата на подходящ и пламтящ извор от бликаща лава.

В Duck Life 4 има по-забележимо усещане за движение от предишните игри. В момента има огромна решимост на патици с различни ярки униформи за избор. След като изберете най-запомнящата се патица, можете да закупите нови патици в магазина, за да увеличите групата си. Конструирайте всяка патица със собствени нови активи и ги използвайте за ваша потенциална полза.

Този път основното меню е разположено в малък чифлик град, наречен Prairie, с квартални патици, които предлагат състезания и подготвят упражнения. Завършете трудностите от местните хора и се сдобийте с молба за хедлайнера.

Отгледайте патица, за да се превърнете в експертен състезател! Можете да изберете яйце за инкубиране и да промените външния му вид. Наставникът по бягане може да ви помогне да работите върху вашата скорост, постоянство и подробности за реакцията. В момента, когато патицата ви е подготвена, участвайте в състезания.