Disc.io


В интернет играта Disc.io висиш здраво за дуел на хвърляне на чиния. Ще останете на уникално бойно поле. Обратно вие сте вашият противник. Всеки играч отзад има два засенчващи блока. Трябва да изпълните кръга, така че да унищожи квадратите на врага. Алтернативно, не позволявайте на устройството да се приближава до вашите квадрати.

Подгответе се да срещнете изключително необичайно и енергично състезание на Disk.io! Насочете и хвърлете кръг от едната страна на полето до следващата с правилната енергия и сила и се разпоредете със защитата на противниците си, за да спечелите. Плочата ще се движи опасно бързо по екрана, така че ще трябва да пазите рефлексите си предпазливи, за да не изтриете границите си.

Оценете тази игра за формиране на навици с основни 3D илюстрации, докато се опитвате да накарате човека си да триумфира. Може спокойно да се каже, че сте подготвени за предстоящата битка? Просто парадирайте със своите способности и удивителната си точка, докато оценявате обявяването на шампиона.

Обичате ли да играете фризби игри? Оценявате ли приключението на футбола? Искате ли да имате футболен мач за двама играчи с други? Хвърлете кръга и извадете защитниците на противника. Ако сте фанатик на експертни игри, за какво седите здраво? Елате и изпробвайте тази игра, при случайност, че и вие не забравяйте да я предадете на вашите спътници.

Забавлявайте се с различни части на планетата в тази онлайн мултиплейър игра, играйте безплатно Disk.io

Готови сте да се забъркате с друг кръг от типа .IO, подгответе се да играете с кръговете. Хвърлете шайбата и извадете пазачите на съперниците. Имайте предвид, че при изключен шанс за бързо връщане на кръга ще бъде осъществено необичайно изпращане.

В случай, че харесвате игри от типа на жокей, това е вашата игра на Disk.io в тази игра, вие ще се изправите срещу друг играч, който просто иска да заличи квадратите ви с чиниите !! Забавлявайте се добре с играчите си напълно безплатно.