Flags Maniac


Flags Maniac е тестова игра, при която играчът трябва да разбере кой е банер от всяка държава. Тествайте информацията за банерите си в този приятен тест! Швейцария, Южна Корея, Панама, Холандия, Индия ... Нещо повече, още малко! Опитайте се да разберете ефективно всеки от банерите и да откриете броя на фокусите, които можете да достигнете!

Мислите ли, че знаете банери? Всъщност, защо не поставите тази информация под лупа с тази приятна малка тестова игра. Flags Maniac ви дава четири знамена и името на държавата. Вашата отговорност е да откриете банера, който се съгласува с името! Очевидно е, че това е различно решение, така че нещата са малко по-прости - обаче ако имате шанс да имате тест по геология или тест, който да прочетете, това е може би най-идеалният подход за това. Получавате фокуси, разчитайки колко бързо можете да отговорите - и получавате нови алтернативи всеки път, когато преигравате играта, което означава, че ще се подобрите непременно.

Всяка държава на планетата има свои собствени публични изображения. Той включва емблемата и знамето. Днес в играта Flags Maniac трябва да ви приветстваме, за да изпробвате прозрението си за нациите и техните знамена. Пред вас на екрана ще изглежда името на определена държава. Под него ще бъдат показани снимки на четири банера. Трябва да изберете един от тях. В случай, че сте демонстрирали ефективно банера, ще си осигурите фокуси. В случай, че сте се обърнали неточно няколко пъти, ще загубите нивото. Просто си припомнете, че на отговорите на запитванията ще ви бъде дадено определено време и трябва да го отговорите.