Red Ball 4


Red Ball 4 е платформинг за дейности, в който играете като удивителната Червена топка! Трябва да преместите Червената топка на противоположната страна на нивото, без да падате или да бъдете ударени от 3D фигурите на звяра. Има повече от 70 нива за намиране, всяко със собствен предмет. Отидете на спелеология с Red Ball или отидете на екскурзия до Луната! Всяко ниво има разпръснати звезди, които можете да натрупате. Мислете, че са всички и получавате искряща брилянтна украса за това ниво! Може ли в даден момент да победите всички степени на Red Ball 4?

Red Ball 4 е подскачаща игра, която ви кани в едно очарователно съществуване, където се присъединявате отново към очарователната червена топка и нейните мрачни врагове, тъмните квадрати. Планирайте вълнуващо изживяване през голям брой нива, преливащи от интелигентни препятствия и гатанки, които се кланят на мозъка, всички в търсене на гледане като път към дома. Бъдете внимателни, за да стоите далеч от рискови пропуски и хлъзгави езера, тъй като времето и способността ви да насочвате забавната червена топка към изхода са от основно значение.

Уважаваното царство на Червената топка беше изчезнало от множество смътни 3D форми. Тези негодници трябва да унищожат царството и да сложат ръка на нов домейн. Както и да е, може ли червената топка да изчака във всеки един момент при такива кризисни обстоятелства? Очевидно не! Той бързо обявява битка на тъмните 3D квадрати и е готов да се бие с тях за своите местни терени. В играта "Red Ball 4: Section 1" вие и нашият спътник ще отидете на опасна екскурзия. Това ще бъде опасно и ще зареди с енергия!