BAPBAP


BAPBAP е наистина енергизираща безплатна мултиплейър игра Fight Royale, в която всъщност ще искате да се присъедините към схватка срещу различни групи, за да се превърнете в последната издръжлива група в този необикновен дуел.

Вашата група ще се състои от различни герои, всеки с изключителни способности, които ще ви позволят да надградите вашето игрово изживяване. Можете да бъдете надарен и безсърдечен следотърсач, хроничен палач и купища различни шампиони и професионални убийци, с които можете да измислите техники и стратегии, за да убиете съперниците си. Застанете на най-високата точка в списъка със състезатели благодарение на силата на духа и удивителните си рефлекси и покажете, че можете да бъдете най-добрият боец.

Изживейте приключението на сериозна мултиплейър дейност Fight Royale в BAPBAP.
Участвайте в легендарни схватки с различни групи, като се стремите да бъдете последната останала група в този изключителен дуел. Настройте групата си с различен набор от герои, всеки от които има нов капацитет, който може да подобри вашата интерактивност. Независимо дали искате да бъдете талантлив и брутален следотърсач, проницателен хроничен палач или значителен герой или професионален убиец, планирайте и използвайте стратегии, за да убиете без колебание съперниците си. С умствена сила и светкавични рефлекси се изкачете до най-високата точка в списъка със състезатели и покажете какво можете да направите като категоричен шампион в BAPBAP.

BAPBAP е изсмукваща адреналина стрелба, която гарантира, че ще накара сърцето ви да бие значително по-бързо. Безброй легенди за разглеждане, всяка със своите изключителни възможности и новаторски стил на игра, няма да ви оставят безгрижни. Изберете потайна методология, изненадвайки враговете си от отдалечено място, или отидете на мисия да се изправите срещу противниците си с оръжия, пръснати във въздуха? Има за всеки по нещо. Готови ли сте за най-запомнящата се битка? След това, в този момент, вземете оръжието си и се заемете да убивате враговете си.

В новата уеб базирана игра BAPBAP ще отидете в една мечтана страна, където можете да участвате в легендарни сблъсъци срещу различни играчи. Към началото на играта трябва да изберете човек, който има специфични способности за ръкопашен бой. От този момент нататък вашата легенда ще бъде в определен регион. Вие, контролирайки неговите дейности, трябва да се въртите около него и да събирате различни неща и оръжия, които могат да ви помогнат в битки. След като срещнете врага, ще влезете в битка с него. Чрез удари и ритане, както и използване на оръжия, трябва да заличите всеки един от вашите противници и да получите фокуси за това в играта BAPBAP.