Dynamons 6


Dynamons 6 е игра за активност с най-новата част от поредицата уеб базирани игри за събиране на животни! Намерете четири нови региона за изследване: Дворецът на Клауде, Пещерата на Фортуна, Златния град и Пещерата на предизвикателствата. Запознайте се с всичко, свързано с това да бъдете Dynamon Commander от внимателно подготвения майстор, Jovani, и изживейте нови Dynamons като Una, Gryphonix, Surfant, Dynabug и много други. Изберете тези необикновени динамони към вашата група и участвайте във вълнуващи битки 1 срещу 1, показвайки уникални атаки и подобрители, за да победите съперниците си.

Отправете се към друго изживяване с Dynamons 6 и се подгответе да получите широка гама от зверове, докато изследвате елементите на околната среда с постоянство и увереност благодарение на Jovani, истински майстор на Dynamons!

Проучете двореца на Клауде, пещерата на късмета, брилянтния град и тестовата пещера и изживейте животни като Грифоникс, Сърфант, Динабъг и още много необикновени Динамони. Когато включите това множество от доблестни животни поотделно, ще имате опцията да разширите групата си, за да надвиете смело много противници в екстремни мачове 1 на 1. Използвайте широк набор от изключителни атаки и подобрители и продължете със специална среща!