Pet Idle


Pet Idle е тестова система, в която можете да се справите с различни виртуални същества! Изградете своя дом, за да бъде удобен дом за някои домашни любимци!

Трябва да се справите с различни изисквания, които вашият домашен любимец ще заинтересува, като храна, жажда, почивка, душ, разходки и игри.

Предложете цялата си обич и внимание към вашите любими любимци, било то кучешки или котешки. Вашият домашен любимец ще придобие нива на участие, тъй като има приличен живот и ще придобие умения с няколко каскади: сядане, търкаляне, подскачане и много повече! Колкото по-радостен е вашият домашен любимец, толкова повече пари правите!

Изработете, разширете и украсете дома си, за да имате все по-голям брой домашни любимци! Те ще общуват помежду си, всеки с различни герои, които съответно ще повлияят на живота.

Pet Idle е тестова системна игра за справяне с вашия виртуален домашен любимец, като се грижите, почиствате и се превръщате в най-добрата родителска фигура за домашни любимци! Направете и довършете дома си, за да имате превъзходен климат за вашите домашни любимци.

Дойде моментът да го изживеете с Pet Idle в игра за отдих, в която трябва да направите всичко по силите си, за да се справите с няколко виртуални същества и да изпълните живота им, че те наистина се наслаждават и че нямат нужда от нищо.

Всъщност ще искате да изберете името на домашните любимци, пола и, очевидно, трябва да предадете личността на всеки един от тях на избор. Няколко същества ще бъдат почтени, търпеливи и тихи, други ще бъдат силни, страхливи и доста объркани. Справяйте се с различните им нужди с упоритост, докато утолявате жаждата им, успокоявате почивката им, дарете им приятелство, разхождайте ги и очевидно ги миете, за да ги оставите перфектни и блестящи. Сглобете, разширете и разкрасете дома си за създание заради парите, които придобивате за страхотната си работа и накарайте всяко едно от създанията да живее в чудесно приятелство. Демонстрирайте, че сте прекрасен надзирател.