Among.io


Among.io е игра за издръжливост, където ще играете като един от съотборниците от „Сред нас“. Проучете ръководството, съберете вкусни неща, за да привлечете нови хора, които събират, и развийте събиранието колкото е възможно по-широко, за да победите ботовете, контролирани от ИИ, напредвайки към подобна цел.

В момента, когато играете сред Us.io, трябва да предвидите вълнуващо преживяване с може би най-забележителните герои. Това е проста игра, но въпреки това създава изключително навици. Това без съмнение би спряло умората. За да се превърнете в най-впечатляващия герой, трябва да смажете различни играчи в мрежата. Можете да играете тази игра за нищо, където и да сте! Нещата са такива, каквито са, колко време бихте казали, че ще правите пауза? Точно сега е идеална възможност да започнете да играете! Играй сега! Цел на играта: Целта на играта е да изгорите толкова храна, колкото може да се очаква, за да изградите вашата група. Можете също така да изядете противник, който има по-голяма тълпа от вас, и да поемете цялата им група.

Освен това има няколко достъпни катализатора за надграждане на играта, например помощ за скорост или капацитет за удвояване на размера на вашата тълпа.