Alpha Guns


Alpha Guns е 2D аркадна шутър игра, която е оживена от Metal Slug. В играта играете като метален офицер. Можете да използвате вашите метални охлюви, за да се борите срещу огромни количества противници (като броим мениджъри и офицерски екипажи), като същевременно причинявате значителен гняв.

Застреляйте всеки един от злодеите в тази епична дейност, притисната страна, гледаща над играта. Отворете нови мисии, купете нови оръжия и преработете способностите си, докато станете алфа №1 на квадрата. Стреляйте ги със стил в този вълнуващ мач по интернет стрелба.

Група от супер стрелци ще вилнее из града в играта Alpha Guns, за да се бият срещу групи хулигани. До този момент ще ви бъде достъпен само един светец, той ще се хвърли с парашут и бързо ще влезе в битката, в светлината на факта, че младите момчета в момента седят здраво за него. Помогнете на легендата, той с желание трябва да се бие на два фронта, отчаяните напредват отляво и пълзят отдясно. Донесете пари с ползотворни дейности, за да стигнете до използването на различни индивиди от нашата стачка група. За да промените легендата, сменете оръжието му, давайки още по-впечатляващо и смъртоносно.