Among Us: Red Imposter


Among Us: Red Imposter е истински стелт професионален аркаден убиец с 3D герои в Among Us. Вашата основна цел е да унищожите всички противници, без да попаднете в капан за ограничено време. Не можете просто да убиете повече от един човек на персонализиран екран. Опитайте се да намерите посоката на движение на всеки враг и ги следвайте. Инструкции стъпка по стъпка за игра в Among Us : Red Imposter: използвайте клавишите с болт, за да контролирате движението на героя.

Играта, която завладя света, продължава да се развива с тази най-нова игра с безумна активност. Убийте останалите на лодката си, но не позволявайте на никого да види телата или пухът му завършен! Използвайте скрити входове, за да изследвате стратегията си за бързо обикаляне на космическия апарат. Движете се бързо и играйте разумно, за да спечелите.

Among U: Red Imposter е вълнуваща и създаваща навик игра за скритост и преживяване, оживена от забавната Among Us и направена от нейните фенове! Влезте в обувките на рискован измамник палач, който се е вмъкнал в космическия кораб и се пригответе дискретно да разрушите цялата група с помощта на остро острие.

В това изживяване всичко се случва, нападение, нараняване и измама, ако трябва да се превърнете в последния оцелял! И все пак, бъдете внимателни, трябва да действате бдително и стига да няма други групови индивиди близо до вас или вие ще бъдете намерени в действието и вашата централна цел ще бъде завършена. Ще разберете ли как да ги убиете всички, за да завършите основната си цел за рекордно време?

В играта Among Us играчите отначало нямат представа каква е тяхната самоличност: фалшификати или лица от отбора, това се разкрива уникално по време на играта. Въпреки това, за сметка на играта Among U: Red Imposter, вие ще знаете всичко преди време и вашата легенда ще бъде червен фалшификат, снабден с оръжие за битка с блестящ режещ ръб. На всяко ниво трябва да помогнете на подкрития изследовател на космоса да намери и заличи всички индивиди от групата с цел да им липсва възможност и енергия да поправят лодката. Постепенно изненадайте планираната жертва и порежете, след това потърсете следната и направете същото. Вашата личност може да управлява неговите жертви, когато те са далеч от всички останали. Ако друг човек се държи, по-добре не идвайте.