Pretty Tiles


Бихте ли искали да изпробвате своята внимателност и интелигентни разсъждения? След това, в този момент, опитайте се да завършите всички нива на завладяващата игра с гатанки Pretty Tiles. На екрана пред вас ще се покаже бойно поле, върху което ще лежат плочки. На всяка плочка ще видите снимка на определено нещо. Освен това плочките ще съдържат числа, показващи колко са тези неща. Трябва внимателно да огледате всичко и да наблюдавате три игрални плочки, върху които ще бъдат приложени подобни изображения. В момента изберете тези неща с едно щракване на мишката. Следователно, вие ще премахнете това събиране от статии и ще получите фокуси върху него. Вашата задача в играта Pretty Tiles е да освободите полето от всички плочки във времето, разпределено за секцията на нивото.

Пригответе се да усетите късния пролетен бриз в Pretty Tiles! Както подсказва името му, този нов прилив на махджонг игри носи съвършенство в живота ви. Бихте ли могли да спазвате всяко едно от указанията и да се забърквате с прекрасните плочки?

Може да сте запознати с маджонг пъзелите. В случай, че не сте, тази игра е най-добрата форма да свикнете да играете маджонг. Със своята помощна рамка и плочки с красиви символи е по-приятно от всеки друг път в скорошна памет да играете тази игра и да се справяте с загадката. Ще ви бъде дадена поредица от плочки, подредени в различни форми на всяко ниво. На вас се разчита да докоснете неразличимите плочки, за да ги извадите от купчината и да ги отведете до линията под купчината. По тези редове ще изчистите купчината една малка стъпка наведнъж. Тъй като когато имате три плочки близо една до друга в линията отдолу, тези плочки ще изчезнат и ще ви осигурят фокуси. Обикновено имате шанс да пренаредите плочките, да имате улика и да оправите своя ред. Освен това обикновено можете да използвате вашите монети и да изчистите изолираните плочки от линията. В момента се отпуснете с тази страхотна игра на маджонг и използвайте новите предимства, които тя носи.

Интернет играта Pretty Tiles е вид изгодно взаимодействие на маджонг и три прави игри. Ще видите плочки, разпръснати на бойното поле на няколко слоя. Започнете да разпределяте динамични плочки в уникален регион, така че три неразличими плочки да са наблизо. Това ще помогне при демонтирането на дизайна.