Squid Game 3D


Донякъде плашеща Squid Game 3D, която ще изпробва отговора ви трудно. Задачата е да пренесете вашия човек до ръба на полето и той трябва бързо да премине червената линия. Огромна млада дама остава на границата и когато зелената светлина светне в горния десен ъгъл, младата дама започва да пее и трябва да продължите напред. В момента, в който мелодията се затваря, вместо зелена, светва червена лампа и в случай, че преди не сте имали възможност да спрете легендата си, тя ще бъде уволнена от малки специалисти по тежки оръжия за автомати, които остават вляво и вдясно от отвратителната млада дама. Ритъмът на мелодията се ускорява, докато се движи към любимия атрибут в Squid Game 3D.

Squid Game: Green Light Red Light е невероятно вълнуваща игра за плашещи реакции, в която ще влезете в изкривената игра от новия, известен телевизионен сериал Squid Game. Какви са стандартите? За тези редки видове хора, които не са гледали шоуто, трябва да осъзнаете, че животът ви разчита на вашите рефлекси и вашето разбиране.

Спокойно, днес никой няма да хапе праха, играейки тази безгрешна безплатна интернет игра, но тези безпомощни минимални виртуални герои ще проследят ужасяващото затваряне. Докато куклата чудовище пее, показвайки я обратно на претендентите, светлината в горната дясна част на екрана ще бъде зелена, което означава, че трябва да бягате към крайната цел. В момента, в който тя престане да пее, светлината ще стане червена, така че трябва да спрете да бягате или ще имате шанс в лицето си. Приятно изкарване и късмет в играта на Squid Game: Green Light Red Light.

Squid Game Red Green Light Това е идеална възможност да плащате задълженията си и да играете едновременно! Побъркайте се с тази нова 3D игра, наречена Squid Game Red Green Light, тази игра зависи от известната поредица от игри Squid, но в момента можете да играете като основен човек и да бягате за живота си!

С оглед на известното предаване на Netflix, пуснете Red Light, Green Light и проверете дали можете да издържите. Опитайте се да стигнете до крайната цел в тази епична уеб базирана игра. Бихте ли успели да преминете теста или ще се провалите жалко? Изпробвайте способностите си за реакция в тази 3D игра.