The Quest Of Tower


Помогнете на Vambre и Prohyas със защитата на щаба на Warrior в играта Quest of Towers! Изглежда, че Воините никога няма да си починат, тъй като негодниците са постоянно готови да нападат. Този път роднините започват мисия да защитят дома си от недоброжелателите. Имате ли неща, които да защитят щаба?

Както при някои други подобни предизвикателства отбраната на кулата, вашата отговорност е да предотвратите наводненията на противниците, пристигнали във вашата база. За да постигнете това, трябва да поставите предпазни кули на стратегически места и да свалите всеки един от звярите! Използвайте необичайните си сили и намерете подкрепа от различни герои за ефективно нападение и преодоляване на злодеите!

За да използвате способностите и капацитета си, трябва просто да докоснете с левия бутон компонента, от който се нуждаете, като използвате мишката. В случай, че имате нужда от герой, който да ви помогне и да поемете контрол над повече от един от върховете, трябва да го докоснете и да изберете партньора, който трябва да използвате.

Първо и най-важно, трябва да отворите акцентите, като играете играта. Колкото повече напредвате, толкова повече възможности за интерактивност ще имате. Постепенно ще намерите повече герои и изключителни възможности, но в допълнение и нови врагове!

Общо има трима надзорници и ще отворите още един, след като завършите всички фази на миналата битка. Звярите ще ви нападнат на вълни, които можете да наблюдавате, като погледнете в началото. Трябва да положите доблестни усилия, за да гарантирате, че те няма да пристигнат във вашата база, тъй като просто получавате няколко живота за всяка битка!

За да получите повече върхове за нападение на враговете, трябва да платите няколко диаманта, за да накарате партньорите си да ви помогнат. Всички животни изпускат някои, след като са смачкани, така че се опитайте да убиете колкото се може повече безклонници, за да съберете повече пари!

Въпреки факта, че ви трябват всички върхове за нападение, трябва да се опитате да запазите по-заземените знаци достъпни, когато се появят мениджърите! Можете да използвате по-малко силните си партньори за започване на нападение над приятелите и след това да спечелите битката на мениджъра, като ги ударите с най-забележителните си способности!

В случай, че се нуждаете от битка за ускоряване, можете да натиснете бутона за бързо пренасочване, но все пак трябва да се съсредоточите по-силно върху партньорите си, за да гарантирате, че те все още са защитени!

Всеки връх има часовник, който слиза постоянно. В случай, че не се захранвате по график, вашите герои ще напуснат позициите си и трябва да похарчите повече диаманти, за да ги върнете.

Какво ще кажете, бихте ли казали, че сте подготвени за теста? Vambre и Prohyas се нуждаят от вашата помощ, за да запазят дома си в безопасност, така че започнете мисията и бийте се заедно с вашите спътници!