Finn's Fantastic Food Machine


Fantastic Food Machine на Finn е бърза игра за хранене, направена от Light Wolf Studios. Съберете чиниите наистина от кухнята и се уверете, че те ще бъдат пренесени до правилната маса! В случай, че по принцип сте обмисляли на какво прилича да работите в бурно заведение за хранене, Fantastic Food Machine на Finn е идеална игра за вас! Пуснете го във вашата програма и се уверете, че се фокусирате върху тънкостите! Ще трябва да подреждате и предавате все по -голям брой чинии, докато играете, така че внимавайте! Пуснете или пропуснете чиния и вашето готвене може да приключи.

Младежкият човек Фин се нуждаеше да отвори своето малко заведение за хранене през целия си живот. За да работи с работата си, нашият светец, както е посочено от чертежите, е планирал машина за себе си, която сама е оборудвана за приготвяне на различни ястия. Вие във Фантастичната машина за храна на Фин ще му помогнете в работата му. Първо се озовавате в стаята, където се намира това устройство. Докато контролирате човека, трябва да бягате под извънредни чучури и да хващате чиниите с храна, която изпада от тях. След това, в този момент, трябва да избягате в нормалната стая и там за строго определено време, за да сервирате храна на масата за посетители.

Вие и вашият спътник сте открили финансов поддръжник, който ще работи с вас, за да разбере вашата фантазия да управлявате заведение за хранене. Създали сте невероятна машина, която да ви помогне. Така че в момента е вашата възможност; не разрушавайте това, ако приемете, че трябва да останете в бизнеса!

Хванете чиниите, докато се спускат от машината за храна, и се справете с обслужването им на правилните клиенти. Опитайте се да не ги спирате и не изпускайте нищо.

Да предположим, че имате машина, която може да приготви каквото искате храна? Ето как можете да управлявате Фантастичната машина за храна на Фин! Разполагате с тази удивителна машина, която може да приготвя храна, за да се съгласува с поръчките на клиента.

Трябва да вземете чиниите, които излизат от машината, за да не падне храната. След това трябва да го сервирате на клиентите възможно най -бързо! Тази игра е забавна и изисква невероятни реакции и време.