Summer Midi Skirt Fashion


В случай, че трябва да бъдете иновативни и да покажете на всички колко изобретателни можете да бъдете, любими деца, ние предлагаме тази нова модна лятна миди пола, в която вашата централна цел е да използвате истински вашата иновативност и, разбира се , наистина използвайте всичко, което мислите за стила, с мотива, че героите, които седят плътно за вас тук, в тази нова игра на Summer Lady Midi Fashion, млада дама, имат изключителни стандарти и те едвам чакат да ги накарате да изглеждат удивително.

Тази лятна миди пола за мода е поредната игра на млада дама, в която Мулан, прекрасна принцеса на китайската легенда, която като цяло познаваме в резултат на нейната история, интригуващата и безстрашна Моана, островната принцеса, и не друг, а Харли Куин, един от младите дами на DC Superhero, които постоянно са готови да се забъркват с децата, са всяка една от трите тук в светлината на факта, че стилът очевидно е голяма енергия за тях и с мотива, че е лято, можете да ги накарате да изглеждат зашеметяващ.

Тъй като летният дизайн е най-готиният и днес те трябва да оценят друг стил на дизайн, midi поли в средата на годината. Това не е нещо, което не сте опитвали досега в смърчови игри, ние сме сигурни в това, но не и midi полите, midi midi полите ще бъдат характеристиката на цялото облекло и вие, децата, трябва да осигурите изцяло трите млади дами имат тоалета, който се обръща към тях най-добре.

Така че елате и разгледайте тази прясна от пластмасата нова лятна миди пола за мода, в която ще играете всеки поотделно с Мулан, Моана и след това с Харли Куин и очевидно ще ги преобразите и вземете прическата им, но преди всичко ги облечете за топлите дни в средата на годината и този път вашата конкретна мисия е да проследите идеалната миди пола за всяка една от младите дами.

Моана и Мулан, принцесите на Дисни и старият им приятел Харли Куин са напълно сигурни, че ще ги накарате да изглеждат зашеметяващо. Най-добър късмет!

Започнете с Summer Midi Skirt Fashion, онлайн игра на смърч за млади дами и започнете с намирането на прекрасните по-малки от нормалните поли, които притежават: от midi поли с цветни принтове до райета с молив, набръчкани креп поли, неудобни midi поли, неуредени поли , и дори поли майки, има много решения, достъпни за вас. Продължете и прегледайте всички тях, накарайте младите дами да вземат удар с най-добрия избор и да изберат каквото ви харесва най-много за всяка млада дама. След това, в този момент съчетайте помазания с очарователен връх и правилните украшения! Приятни моменти!