Hex FRVR


С новата завладяваща игра-загадка Hex FRVR можете да тествате внимателността и разумните си разсъждения. Преди вас на екрана ще видите бойно поле със специфична математическа форма. Вътре тя ще бъде разделена на осмоъгълни клетки. Някои от тях ще бъдат заредени с октаедри. Изключителен контролен панел ще бъде разположен вдясно. Нещата, състоящи се от октаедри, ще се покажат вътре в него. Тези елементи ще имат определена математическа форма. Трябва да ги вземете с мишката и да ги плъзнете на бойното поле. Трябва да ги разположите с целта те да запълнят всяка една от клетките. Когато това се случи, тези неща ще изчезнат от бойното поле и ще ви бъдат дадени определен брой фокуси.

Hex FRVR е ясен, но забавен да доминира в пъзел играта. Направете и унищожете цели линии на екрана във всеки от основните три лагера, като преместите квадратчета към екрана и получете удивителни комбинирани награди, като заличите различни линии едновременно. Изработено от Крис Бенджаминсен.

Напълнете чудовищния шестоъгълник с купчини оцветени блокове! Тази игра-загадка преработва конвенционалното текущо взаимодействие на Tetris. Вместо да играете с падащи фигури, можете веднага да изберете коя форма да използвате. В Hex FRVR всяка обща линия в матрицата ще изчезне за допълнителни фокуси!