GunBattle 2


Във втората част от играта GunBattle 2 отново ще участвате в столични битки, в които ще участват различни играчи, подобни на вас. Вашата личност ще бъде пристигнала от хеликоптер в една точка в града. Трябва да водиш война и да търсиш съперниците им. Преминавайки по пътищата на града и се прикривайки зад конструкции, трябва да намерите своите противници. Когато ги видите, не задържайте нищо врага веднага и стреляйте по него. Наистина искате да направите няколко удара, за да обезсилите размера на живота на противника и да го заличите.

В Gun Battle 2 водете война и се бийте срещу противниците си, за да се превърнете в продължаващ правостоящ играч в ръководството! Подчертавайки в мрежата непрекъснато взаимодействие за мултиплейър, можете да играете срещу различни играчи в тази игра. Имате ли всичко, за да ги победите всички с оръжията си и да демонстрирате, че сте най-впечатляващият?

Намеците на оръжията и миризмата на праха поглъщат атмосферата. Заемете позицията и останете във висока готовност. Никога няма да разберете откъде идват вашите противници. Вашата цел в тази игра е да победите различни играчи в режим на кралска битка и да станете постоянна част от ръководството, като издържате на техните нападения. Ще започнете с оръжие, така че не си правете труда да го търсите. За да се придвижвате, използвайте клавишите WASD. С мишката можете да се съсредоточите върху противниците си и да натиснете левия бутон на мишката, за да стреляте. Постарайте се да не бъдете ударени! Можете да използвате различни елементи от ръководството, за да се защитите. В момента, когато убивате противници, вие внасяте пари. Кой знаеше, че издържането може да бъде толкова полезно? Можете да ги похарчите в магазина по време на играта, за да отворите и закупите 24 различни скина на човек. Имате ли нещата, за да победите силните си противници и да станете най-заземеният играч в играта?