Counter City Strike Commando Action 2020


Последният мач за стрелба е за опасностите и бързанията. В случай, че обичате игри, които включват енергия, Counter City Strike Commando Action 2020 е за вас. Трябва да завършите различни зашеметяващи мисии, за да демонстрирате способностите си. Истинският климат ви дава окончателна среща и ви поддържа през цялото време. Ще играете тази игра е дълбоко напреднал град. Високи сгради, улици, сгради и каквото можете да помислите. Грабнете оръжие и избийте всички врагове!

В Counter City Strike Commando Action 2020 се забъркайте с 3D игра стрелец, заредена с опасности и енергизиращи трудности! Изпълнете различни мисии и демонстрирайте способностите си за конфликтни офицери, като изтриете всички противници.

Изследвайте райони с първокласни илюстрации в практичен град, натоварен с високи възвишения, задните пътища, конструкции и небето е границата от там. Вземете оръжието си и атакувайте всички агресори, които намерите напред, преди да е минало точката на невъзврат! Успех в Counter City Strike Commando Action 2020.