Crossy Road


По каква причина пилето мина през улицата? Открийте с Crossy Road! Пилетата, както и многобройните различни герои, седят здраво за вас, за да им помогнете да преминат през опасните улици, включени в тази доминираща среща на честта. Като едно от най-великите заглавия на играта, Crossy Road спечели топ избор сред многобройните ни играчи със своите многоетапни акценти и прекрасна гледка ретро илюстрации. Така че изберете една от прогресията на забавни герои, за да започнете вашето начинание за пресичане на улицата! Разпръснете измамите на прекрасните неделни разходки, тъй като това няма да е такава разходка. Хватките както на универсалния, така и на статичния асортимент са там, за да сложат край на вашето вълнуващо изживяване по-рано. Пазете очите си отблизо!

Crossy Road е естествена игра с ярки илюстрации и забавни нива с проницателни планове. Можете да започнете играта без никакъв проблем. Изберете един от достъпните герои и използвайте вашите болтови клавиши, за да изследвате нивата. Вашата цел е да отидете до степента, в която можете, без да бъдете спрени от пречки. Ще изпитате улици с голям трафик, кипящи водни пътища с дървени трупи, простиращи се по водната повърхност, и изненадващо някои подли знаци. От време на време пътят ви ще бъде ясен, но по същия начин ще преминете през пъзел-подобни проходи, където трябва да помислите и да действате бързо, преди да ударите спирна точка или да попаднете в дълбоките води на водния път. Опитайте се да не се опитвате и помислете за почивка в защитена зона. Екранът ви ще продължи да се превърта и в случай, че ви заловят, той ще бъде завършен. Внимавай! Ще видите парчета монетен двор, разпръснати около нивата, и ако не съберете достатъчно от тези монети, ще имате възможност да отворите нови герои. И все пак събирането им от асфалта не е най-добрият начин да се спрете при тези значими монети: След като на редовни интервали от играта ще ви бъде позволена безплатна награда!

Играйте първия Crossy Road в CrazyGames. Голям брой играчи по цялата планета са играли тази вирусна игра за пресичане на улици. Първоначално като пиле, целта ви е да прекосите прогресията на заетите улици, за да стигнете до противоположната страна. Напредвайте през нивата и играйте като още стотици същества, пресичащи улици.

Crossy Road дава авангардна крива на известната примерна аркадна игра, Frogger. Подчертавайки страхотни блокови 3D илюстрации и повече от 200 знака, трябва да изследвате най-сложните аранжименти на улиците, които човечеството е виждало във всеки един момент.

Има допълнителни валути, които да се събират по пътя, но внимавайте да не се изгладите в стремежа си към богатство. Тези улици са рискови.

Основният съвет е да играете предпазливо и да помогнете на пилето да премине сигурно през улицата. Трафикът е упорит и непримирим.

Освен това има дизайни по начина, по който се движи трафикът. Пригответе се за дупката и предприемете действията си от другата страна на улицата. Обърнете специално внимание на влаковете. Те се движат извънредно бързо и ви хващат.

Последният съвет е да се интересувате от различните цени между превозните средства или същества.

Crossy Road е аркадна игра, направена от Hipster Whale с продължаващото взаимодействие като примерната игра Frogger. В Crossy Road трябва да избягвате трафика, да отскачате през трупи, да избягвате подготовката и да събирате монети. Уверете се, че не оставате неподвижни много дълго време или препичате! Всяка игра Crossy Road ви свързва монети, които могат да се използват за отваряне на ободряващи нови герои.