Super Defense Tank


Super Defense Tank е двубой по стрелба, в който искате да победите Господарите на роботите и да завършите нивата. Подгответе нови оръжия, съберете различни подобрители и вземете високи резултати.

В далечното бъдеще роботите се разбунтуваха на планетата. Те започнаха конфликт срещу отделни лица. Вие в новата уеб базирана игра Super Defense Tank ще отидете в онези времена. Трябва да участвате в битки срещу роботи на вашия танк. Пред вас на екрана ще се забележи вашият танк, който ще се движи по улицата с определена скорост. Роботите ще се движат към вас. Вие ловко се движите по резервоара и го изваждате от обстрела, трябва да получите роботите в степен. Когато сте готови, открийте огън по тях. Като стреляте прецизно, вие ще унищожите врага и за това ще ви бъдат дадени фокуси. На тях можете да ремонтирате своя танк и да му поставите нови видове оръжия.

Super Defense Tank е наистина интересна и тестваща безплатна интернет игра, която има цялата същност на аркадните рундове от 90-те, където всъщност ще искате да се справите с лодка, оборудвана със силни оръдия, докато полагате храбри усилия да издържите опасните нападения на врага .

Оборудвайте лодката си с най-добрите оръжия и се пригответе да участвате в ефирна битка срещу най-опасните и убийствени врагове. Ще разберете ли как да преодолеете 4-те робота владетели, които ще пресичате по пътя си и да победите всички рекорди за резултати? Пазете живота си, стреляйте надалеч и се забавлявайте добре.