Homer City 3D


В Омир има многобройни фенове на бейзбола, но специалистите не бързат да измислят арена, очевидно планът за разходи не позволява. Във всеки случай жителите биха предпочели да не предават играта си No1 и да организират единствен по рода си битки директно по градските пътища. Можете да участвате в един от тях в играта Homer City 3D Hit. Вашият съперник е бот, в играта той остава близо до едната страна, а този с короната сте вие. Задачата е да отблъснете топките, летящи към вас, с бухалка. Резултат 25 се фокусира и ще спечелите, а в случай, че разберете как да вкарате петдесет фокуса, обаче в момента няма да бъдете еквивалентни - това е идеалната игра. За тази ситуация трябва упорито да биете емисията.

Homer City 3D бъркотия с това очарователно 3D игра за двама играчи 3D с лениви ще съперничи на другия човек да бъде най-добрата си цел, за да удари като многобройни топки, идващи към двамата играчи, опит за удар и с това разбиване прозорците на предната част структура.

Трябва да внимавате за топките, двама малки стикера да хвърлят топките с различни скорости, огъвания, когато ударите, ще разбиете повече скъпоценни камъни и ще съберете резултат за всеки объркан скъпоценен камък, тъй като играта се случва, можете да подобрите и да получите номер 1 .

Опитът да ударите топките не позволявайте на другия малък стикман да ви спечели, най-идеалният начин е да бъдете внимателни, двамата малки стикери трябва да прекарат няколко добри времена. играйте го безплатно на kiz10 оценявам няколко часа забавление.

В град, наречен Омир, те наистина предпочитат да играят бейзбол. Тук можете да играете тази игра направо по заети пътища. Една от улиците беше необикновено възпрепятствана, за да можете да се биете със своя съперник, да покажете способността си да ритате топката. Трябва да следвате топката в интернет играта Homer City Game 3D, да движите бухалката по график, за да ударите топката. За всяка ефективно бита топка ще получите допълнителни фокуси.