Head ball 2


Присъединете се към огромен брой основни части в евентуално най-сериозните мултиплейър футболни мачове по всяко време. Изпитайте вълнението от бързите мултиплейър онлайн мачове!

Непрекъснато се изправяйте срещу различни части във вашия съюз и играйте, за да си гарантирате мястото в най-високата точка на стъпалото.

Предизвиквайте спътниците си непрекъснато!

Вземете социални контакти, като свържете вашия запис във Facebook и изиграйте най-енергичния футболен мач с вашите спътници, покажете им кой е страхотен! Можете също така да създадете своя собствена група и да спечелите различни награди, докато печелите мачове!

Поемете отговорност за вашата футболна кариера

Напредвайте през новия режим на професия, за да отворите необикновени награди, герои и украшения. Докато напредвате, наградите стават постепенно трудни за придобиване, имате ли нещата?

Актуализирайте характера си, за да станете шампион!

Отделете се от групата, като разгледате много асистенти, за да проследите вашия изключителен микс. Подобрете способностите на вашите герои да надвиват полето. Напредък към отваряне на нови символи и възстановителни награди и основен ремонт на вашите символи №1.

Вдигнете нещата с различни суперсили!

Отворете 18 различни свръхсили и ги използвайте в правилната секунда, за да намерите противника си да дреме. Съперниците ви също могат да ви противодействат със суперсили!