Zombies Vs Finger


Светът от време на време е бил нападнат от зомбита и това се случва в интернет играта, наречена Zombies versus Finger, където ще се разпространи с изключителна скорост, след като е извършила атаката в няколко региона. Трябва да се изправите срещу тези мъртви с помощта на гигантския му пръст, който ще ви даде и зомбитата, които ще се появят преди вас на бойното поле. За да направите това, трябва постоянно да сте готови и да внимавате за врагове, които непрекъснато ще се опитват да ви пропуснат. Когато забележите противника, трябва бързо да го докоснете с мишката, убивайки го на място. Както и да е, не се отпускайте, с мотива, че за първичния противник ще последва веднага, следван от друг, и изключително скоро зомбитата ще вървят непрекъснато, опитвайки се да пробият покрай вас. Опитайте се да не им позволите да разберат това, показвайки всичките му способности и майсторство. Отразявайки едно нападение в играта Zombies срещу Finger, ще получите кратка почивка, по време на която можете да отидете до магазина, за да купите няколко подобрения. Те просто ще трябва да направят следващия път гигантско нападение, да се противопоставят и да смажат всеки негов противник. По този начин трябва да действате в играта Zombies срещу пръста за известно време, докато всички немъртви няма да бъдат унищожени и наистина няма да спасите планетата от заличаване.

Първата стратегия за контрол на зомбита предлага интернет игра Zombies versus Finger. Можете да изстискате по -малки от нормалните зомбита директно с огромния си пръст. Постарайте се да не пропуснете нито един разхождащ се мъртвец. С всяко ниво количеството зомбита ще се увеличава, така че не забравяйте да купувате подобрения, които ще ви помогнат в неистова битка.

В Zombies Vs Finger се дължи в атака на гладни зомбита! Настройте пръстите си и обезопасете населението, като смажете всички зомбита, които се появяват навън! Направете страхотни спомени! - Играйте Zombies Vs Finger Free и се наслаждавайте!