Emoji Game


В Emoji Game можете да тествате своята представа за емотикони, докато се опитвате да се координирате с тях заедно! Всеки използва емотикони при изпращане на съобщения и знае кой да използва за най -добра кореспонденция. Вярвате ли, че ще завършите всяко едно от нивата в тази игра?

Емотиконът струва 1000 думи в наши дни, тъй като хората могат да говорят с тези изображения, без да е необходимо да използват каквито и да е думи! Вашата цел в тази приятна игра е да завършите всяко ниво. Имате различни дейности на всяко ниво. На определени нива трябва да свържете двата свързани емотикона един с друг. В други трябва да съберете правилните емотикони и от време на време да проследявате правилните 50% от емотикона, за да го направите цял още веднъж. Можете да свържете емотикони един с друг, да плъзнете емотикони към дясното събиране и да плъзнете частите на емотикони към друг с мишката. В момента, в който завършите всичко на нивото, ще си набавите фокуси. Ако приемем, че във всеки случай допуснете грешка, ще бомбардирате изравняването и ще трябва да започнете още веднъж. Грешките ви са показани в червено. Можете да видите резултата си в горния ляв ъгъл на екрана, а нивото ви е разположено в горната част. Прекарайте хубави моменти.

В новата изумителна игра Emoji Game ще отидем в реалността, където живеят такива изумителни животни като Emoji. Днес няколко от тях избраха да изиграят интересна загадка и да проверят своите знания и законно мислене с негова помощ. Вие ще вървите заедно с тях в тези добри времена. На екрана се появява бойно поле с изобразени обекти. Трябва внимателно да ги разгледате всички. Трябва да откриете сред тях два елемента, които са свързани по значимост един с друг. От този момент нататък трябва да ги свържете заедно, като използвате линия. Когато взаимодействате с всяка една от статиите и в случай, че отговорите ви са дадени точно, ще получите фокуси и ще продължите към по -високо ниво на играта.