Jurassic Dig - Dinosaur Game


Деца, пригответе се да оцените тази страхотна екскурзия, докато пътувате високо и ниско на едно страхотно изживяване. Изберете вашето превозно средство в този момент, тръгнал на път. Осигуряване на гориво по време на пътуване през няколко сцени и опасности, използвайки супер инструменти за постигане на вашата цел. Най-накрая отивате на сайта и се подвизавате като класицист, докато внимателно ровите и откривате костите на юрски гений.

На този етап забавлението не е приключило, докато работите, за да сглобите отново костите, възпроизвеждайки това прекрасно животно. Във всеки случай, изчакайте, от нищото той се връща към живота и зависи от вас да направите всичко различно. Водете го през нови ситуации и трудности във вашата мисия, за да се присъедините към него със семейството му.

Разумно за младежи на възраст 2-5 години, тази игра предлага дълги периоди на невероятно забавление и отвори за обучение. Прекрасни сцени, климатични промени, асортимент от превозни средства, препятствия за оцеляване и удивления за споделяне. Освободена от промоции, тази игра има много шанс за децата ви да използват творческия си ум и да увеличат участието в собствените си акаунти.

Децата го обичат и настойниците се доверяват на визията на този архитект от Yateland!