Dotted Girl Tattoo Procedure


Известната лейди Бъг избра да си направи няколко татуировки. По този начин, ставайки към началото на деня, тя отиде в салона за татуировки. Вие в играта Dotted Girl Tattoo процедура ще работите в това е всичко друго, но не и експерт. Трябва да разположите клиента си на седалка и да му дадете книга, на страниците на която ще бъдат забележими различни рисунки. Трябва да изберете един от тях и след това да го приложите върху кожата на младата дама. От този момент нататък трябва да получите изключителна машина, заредена със спирала. В момента с нейно съдействие ще приложите татуировка върху кода на младата дама.

В процедурата за татуиране на пунктирани момичета е рожден ден на нашата спътница Калинка! Тя трябва да си направи отлични татуировки, за да спечели като благословия. Бъдете експертният майстор на татуировки на Ladybug и си прекарайте добре!

В магазина за татуировки изберете най-сладките планове, за да ги нанесете по подходящ начин върху кожата си. След като изберете вашата фигура №1, започнете да засенчвате с тонове # 1 на калинката.