Skydom: Reforged


Skydom: Reforged е интересна мач-3 игра и е представена от дизайнерите на Match Field и Skydom! Добре дошли - Skydom Reforged, супер мод на традиционния Skydom с нов и специален облик. Забавна гатанка с координати 3 с наистина вълнуващи режими на игра. Играта включва движение на картата в по-стар стил, като същевременно представя забележителни акценти и нови срещи.

Превърнете се във владетел на това красиво царство в Skydom Reforged! Добре дошли на мястото, което е известно с еднорози, сладки зайчета и много повече омагьосани животни, които просто обожават пъзелите. Превърнете се в част от това сладко изживяване с вашите способности за мач-3 сега!

Тази игра е разделена на различни части, които се адресират като различни части от земите на Skydom. Изберете своя символ и преминете през нивата с вашата личност. Всяко ниво ще ви даде гатанка с координати 3 с различни цели и от време на време с различни режими. Може да сте отделени от всички останали без помощ от някой друг в гатанка, когато на друго ниво може да се наложи да се борите с опонент. Докато играете гатанките за мач-3, трябва да се съсредоточите върху събирането на неразличими плочки във вертикални или равни линии, като изтегляте плочките, за да размените места със съседните. Това ще накара това събиране да изскочи от дъската и да бъде събрано. По тези линии можете да съберете определените плочки в дадените ограничени ходове. Сега участвайте в тази прекрасна гатанка и трябва да проверим дали можете да стигнете далеч по нивата.

Skydom Reforged е по-добро от всякога представяне на образцовата пъзел интернет игра Skydom с нови и забележителни илюстрации. Играта предлага различни енергизиращи режими на игра, включително битки Играч срещу Играч за определяне на окончателен експерт в мач-3. Можете да играете със спътници или срещу истински съперници на много нива с изключителни настройки и възхитителни въздействия. Skydom също включва нови трудности, за да поддържа интерактивността нова и енергизираща. Свържете последователно 3 бита от подобен сорт, за да ги изчистите!
Вземете свръхестествена екскурзия заедно с очарователното прасенце и изпитайте приятното триумфиране в Skydom.

В свръхестествения свят живеят различни животни, които изграждат домовете си на острови, носещи се над тях. За да изработят тези къщи, те се нуждаят от различни магьоснически камъни. Днес в новата вълнуваща игра Skydom: Reforged трябва да ви приветстваме, за да съберете определен брой камъни. Пред вас на екрана ще видите бойното поле вътре, разделено на еквивалентен брой клетки. Всеки един от тях ще бъде зареден с ценни камъни от различни форми и разновидности. В лявата половина на дъската ще видите списък и количеството камъни, които трябва да съберете. Огледайте всичко внимателно. Намерете на бойното поле неразличими камъни, които са близо един до друг. От тях трябва да зададете една колона от нещо като три части. По този начин ще вземете тези неща от бойното поле и ще получите фокуси за това. Спомнете си, че след като съберете всеки един от камъните в определеното за изтичане време, вие ще продължите към по-високо ниво на играта Skydom: Reforged.