Ludo Wars


Играта Ludo е останала известна през вековете, променяйки се само малко в дизайна на играта си. Това продължаване на играта в момента е достъпно за вас, за да играете в изцяло нова модернизирана организация, например като приложение за компютърна игра.

Играта се играе между 2 до 4 играчи, Целта на играта е наистина директна; всеки играч получава 4 жетона, тези жетони трябва да направят пълен оборот на дъската и след това да стигнат до крайната цел.

Който получи всеки един от четирите символа до края, е шампионът. Независимо от това, всеки ход трябва да бъде зависим от избрания брой, като се проектира прах от шестоъгълна хапка и всеки жетон може просто да се изнесе от дома си, като проектира шестица. Нещо повече, коефициентът на опозиция на игрите се увеличава по начина, по който докато се движите, приемайки символични терени на друг играч на подобен квадрат като вашия жетон, вашият символик естествено ще бъде върнат у дома и ще трябва да хвърлите шестица още веднъж.

Ludo Wars е игра, която някога е била играна от лордове, а сега е склонна да бъде оценена от вас и вашите близки. Въпреки че продължаващото взаимодействие може да изглежда просто от самото начало, играта е изключително приятна и тестваща. Ще играете на този доста дълго време и това е подходящо време за цялото семейство. Опитайте се да победите противниците си и да се борите за най-високите резултати в класациите.