Fashion Shoe Maker Design Stylist


Добре дошли в стилното студио за продуцент на студио, където можете да направите страхотни планове за обувки и да заснемете вашите невероятни способности за създаване на обувки. Проучете ограниченията на вашата изобретателност, докато правите обувки в популярен стил. Страхотната обувка в стил също може да направи човека по същество по-изискан.

Играта за създаване на обувки в стил е най-иновативната игра за планиране, която да привлече вашия творчески ум и творчески способности към света. Какво ще кажете да направим обувка в най-джази стил и да станем създател на обувки. Съвършенство в изкуството и поставяне на украшения на обувки, планирани от невероятен създател на обувки.

Оценявайте работата на добре известния стилист на плана за създаване на обувки. Позволява да нарисувате и проучите новия стил на контура на архитекта на обувки. Изберете стила доброволно като мъжко облекло, планове за обувки с висок подчинение и много други. Има огромен асортимент от дизайни за мъжки облекла. Променете частите на обувката, колкото ви е необходимо, изберете височината на тока за вашата девствена дизайнерска обувка. По ваш избор направете обувки с всички необходими сурови материали. Почистете суровия материал безупречно, за да действате като експертен създател и създател на обувки.

Всеки път, когато приключите с планирането на етапа на производителя на обувки. В момента можете да оживите и планирате с различни дизайнерски материали за обувки. Завършете и конфигурирайте обувки като мода на звезда. Огромният асортимент от смеси за засенчване ви прилепва за стилен план за обувки за млади дами. Има блестящ асортимент за обувки с дизайн на токчета. Добри украшения за планиране на обувки за млади мъже. Привлечете творческия си ум, като правите широка гама от популярни високи токчета или мъжки асортимент.

Изстрелвайте вашите способности на майстор-плановик, който освен това осъзнава как да продава изобретателност по истински начин. Представете вашите планове за обувки в интелигентен стил. Продавайте обувките отблизо с най-високия обхват на разходите.