Stick Warrior: Action Game


Харесвате ли епични битки с много STICKMEN? Ако приемем, че това е така, вие ще цените STICK WARRIOR, безумна и забавна бойна игра с огромни купища шампиони за победа и въздействие !!! Тази игра има много основно продължаващо взаимодействие, тъй като просто трябва да докоснете от лявата или дясната страна, в конкретната и идеална секунда, за да ударите съперници, идващи от двете страни на екрана, и да получите най -висок резултат, докато не умрете ...

Искате ли да победите смъртта? Изберете своя символ и оръжие и убийте всички ЩИПКИ, ако не те ще ви убият.

Имате ли достатъчно рефлекс и умишлено и без колебание да издържите?

„Хей приятелю, имай това предвид: не преставай да се биеш или ще продължиш.

В Stick Warrior: Екшън игра се подгответе да участвате в епични битки с добре познатите герои от Stick! В тази луда и забавна игра атакувайте огромен брой бойци и ги накарайте да взривят! С изключително основно непрекъснато взаимодействие унищожете всички съперници, които ви пречат и постигнете високи резултати.

Изберете своя символ и използвайте невероятни оръжия, за да атакувате различни врагове и да станете най -добрият претендент за Stick Warrior: Action Game в мрежата. Удрям го на живот.

Бийте се с нахлуването на стикмени в тази безумна игра за дейност. Изберете своя воин, след това, в този момент вземете оръжието си, след това, в този момент тръгнете след препълнена битка! Удряйте наляво или надясно, докато се опитвате да попречите на враговете ви да се свържат с вас. Отворете нови претенденти и оръжия, които да ви помогнат да получите много висок резултат.

Вече сте запознати с шампиона на стикман от миналите му начинания. Този войнствен човек засега е посещавал различни промени, посещавал е проблемните зони и е щял да подаде оставка, като поема тиха работа. Той си сложи шапката и намери нова работа като работник. Бригадирът му даде инструмент за копаене и легендата отиде до неговия участък. Въпреки това, преди да започне работа, се появи пакет отчаяни. Те бяха изпратени от собственика на конкурираща се организация, която не можа да получи искане за развитие и впоследствие избра да го разстрои. Нашият светец решително избра да управлява злодеите, те всъщност нямат и най -мъглата представа до кого са стигнали в екшън играта Stick Warrior.