Golf Blast


В Golf Blast се подгответе да вкарвате фокуси и да събирате звезди, за да покажете, че наистина сте невероятни! Изхвърлете вашия голф клуб с оглед на факта, че самотното устройство, от което се нуждаете в тази игра, е вашата мишка. Включително много нива с планове за тестване, имате ли неща, за да ги завършите всички?

Ако сте играли голф преди, не помнете всичко, което мислите за този забавен и разхлабващ спорт! С труден завой тази игра ще тества способностите ви. Вашата цел е да вземете топката отварянето на всяко ниво, без да ви свършат ходовете. Можете да играете играта с мишката, така че кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете играта. За да преместите топката, просто щракнете върху екрана и плъзнете курсора, за да промените силата и точката на вашия изстрел. В най-високата точка на екрана можете да възприемете броя ходове, които имате. По същия начин ще видите звезди на всяко ниво. За да получите най-много фокуси, направете честни усилия да съберете всеки от тях три преди подготовката на топката. Предавате ниво, когато поставите топката в отвора. Изчерпването на ходовете ще ви накара да загубите играта, така че бъдете внимателни и планирайте според нуждите. Най-добър късмет!

Почувствайте се като истински почитател на рунда на намален голф, откривайки все по-голям брой нови нива в това малко пространство. Долното бойно поле има два кладенеца, в които през парчетата трябва да забиете малко топче, разположено на бойното поле на горното ниво. Щракнете готово, като влияете на скоростта, за да го прокарате към отвора. Попадането в отвора с жълт банер ще ви донесе сто и петдесет награди, с предупреждението 100. Ловко хвърлете топката и съберете всички награди.

Обичайният голф прекалено изтощително ли е за вас? Опитайте новата организация на виртуален голф в по-малката от очакваното игра Golf Blast. Няма клубове и най-скандалните фарватери, които се състоят от няколко нива и безумни математически форми. Забийте топката за голф в свободния, събирайки какъвто и да е брой звезди, колкото може да му бъде позволено. Тренирайте, за да набавите повече фокуси на всяко ниво.