Car Eats Car Evil Cats


Car Eats Car Evil Cats - поемете по-трудно. Станете коварни превозни средства и ефективно се измъкнете от преследването, като изпълнявате великолепни трикове и унищожавате отборните коли! От множеството шофиращи игри, това има изключителен сюжет и разнообразна интерактивност. Коварните и стари превозни средства са преследвани от отрядите, които са им необходими, за да поставят мерзостите и да ги заключат в затвора!

И полицията, и обикновените граждански превозни средства са готови да вземат нашите злонамерени превозни средства - трябва да се опитате да стоите настрана от улова и да структурирате някои зашеметяващи трикове, за да заличите полицейските превозни средства. Контролите са основни и лесни за приспособяване. Клиентите могат бързо да се справят с текущото взаимодействие и как да управляват отвратителното си превозно средство.

По време на всяко ниво карайте автомобила си и се опитвайте да се измъкнете от полицията. Докато шофирате, трябва да се движите по-далеч от орда препятствия, например буркани за масло и кашони. Внимавайте, тъй като тези неща могат да навредят на вашия автомобил. Има и някои опасни наклони и кръгове, които трябва да се опитате да преминете. Не забравяйте да използвате помощта на нитро и да хвърляте бомби върху различни превозни средства.

След всяко състезание клиентите могат да препроектират автомобила си. Основен ремонт на различни детайли като скорост, супер, защитен слой и вреда. Клиентите просто имат определен брой подробности, така че те трябва да бъдат използвани внимателно. Тази комбинация от основни ремонти и прекрасно текущо взаимодействие правят Car Eats Car Evil Cats видна игра.