Stickman Boxing KO Champion


В Stickman Boxing KO Champion се подгответе да се присъедините към затоплено състезание по бокс срещу интензивни противници. Колко добре са вашите ходове? Апперкът там, хит тук и веднага ще станете герой. Дръжте стража си, тъй като противникът ви също ще се опита да ви изведе. Нека веселието на групата ви вдъхнови и станете звездата на ринга!

Това, че е нарисувана фигура с пръчка с кръгла глава и леко изглеждащо тяло, произведено с помощта на линии, не спря нашия човек Stickman. Нямаме и най-мъгливата представа как е готов да носи ръкавици, без да има пръсти, но той може да удря без съмнение! Вашата цел в тази вълнуваща игра е да победите съперника си, без да получавате KO'ed от тях. Светлините са на вас, докато стъпвате на ринга, а в ъгъла вашият съперник е готов. Използвайте клавишите An и D, за да избегнете нападенията на опонента си и хвърлете няколко невероятни удара с клавишите K или O. В най-високата точка на екрана можете да видите както вашата, така и вашата благополучия на противника. Във всеки случай, като цяло изгодно, извеждането е неизбежно. Когато изчерпите благосъстоянието си, ще получите възможност да се върнете в мача. Продължете да натискате интервала, докато напълните глюкомера, преди началото да се затвори. Към финала на мач ще ви бъдат дадени звезди, разчитащи на вашата презентация. В случай, че никога не сте получили KO'ed, ще получите 3 звезди. За да бъдете извадени веднъж, ще получите 2 звезди, а за това, че сте били избрани за няколко пъти, ще си осигурите звезда. Бихте ли могли да съберете 3 звезди във всички мачове?

Stickman Boxing KO Champion обединява директни занимания с фигура, от вида, който е добре известен още от времето, когато Xiao удря Newgrounds в средата на 2000-те, и примерна механика за борба с улова. Има две или три дузини противници с фигури, за да се бият по пътя към заглавния пояс. Бийте противника си в лицето и се опитайте сами да не бъдете бити. В случай, че останете съкрушени, върнете се още веднъж! Знаете обаче - когато звънецът маркира края, който има най-доброто благосъстояние, се обявява за шампиона. Използвайте лявата си ръка, за да натиснете квадратните закопчалки отляво на конзолата. Използвайте дясната си ръка, за да натиснете фиксатора за нападение отдясно.