Pancake Tower 3D


Pancake Tower 3D ви позволява да напълните стомаха си с необикновено удоволствие! Flapjacks без съмнение е може би най-добрата змия някога. Като цяло, защо да не се потопите в тази възхитителна игра и да участвате в предпочитанието без съмнение? Какво ще кажете да проверим дали в даден момент ще имате достатъчно от тези лакомства!

Тази възхитително изглеждаща 3D игра е наистина сценична игра. Тук управлявате гигантските 3D горещи торти и асортимент от натурални продукти. Твоята гледна точка е ясна. Искате да отидете възможно най-високо с вашата кула за горещи торти. Как бихте сглобили върха? прост. Просто докоснете чинията и я плъзнете през сцената. Когато видите гореща торта или органичен продукт, опитайте се да ги прегледате, за да ги вкарате в чинията си. Въпреки това, когато видите пречка, трябва да ги избягвате, за да не загубите никакво движение с върха си. В крайна сметка ще проверим дали имате достатъчно висок връх, за да получите най-забележителната точка.

В новата удивителна игра Pancake Tower 3d ще участвате в много увлекателни състезания. Пред вас на екрана ще се забележи улицата, която отива в далечината. На началната линия ще има незапълнена табела. На знак, той ще започне да се плъзга напред непрекъснато, като се движи напред. С клавишите за управление ще контролирате дейностите на вашата чиния. Проверете екрана. Различни препятствия и капани ще се появят върху метода на вашата чиния, които трябва да заобиколите, като умело го наблюдавате. Навън и на различни места ще видите лежащи горещи торти. Трябва да ги съберете и съответно да изработите връх от тях върху чинията. За всяко нещо, което получите в играта Pancake Tower 3d ще ви даде фокуси. Всеки път, когато преминете крайната цел, можете да продължите към по-високо ниво на играта.