Mahjong Connect Deluxe


В Mahjong Connect Deluxe бъдете готови за примерната игра, зарадвана от милиони! Това е игра на маджонг с китайска тематика, която използва куп плочки с китайски символи и изображения. Ще цените нашия онлайн вариант на маджонг, колкото и да ви харесва оригиналния! Точно ли е да се каже, че сте готови да завършите всяко от 12-те нива, като изчистите дъската? Приятно прекарване!

Mahjong е игра, базирана на плочки, която е произведена в Китай през периода Цин и е може би най-известните игри на планетата поради своите прости принципи и забавна интерактивност! По този начин днес ще играем онлайн адаптацията, която е просто по-лесна за игра, тъй като всичко, от което се нуждаете, е мишка! Не трябва да има дори игрална маса! Играта е изцяло ясна; просто трябва да внимавате! Цялата плочка има различни знаци и илюстрации върху тях. В случай, че погледнете внимателно, ще видите, че малко от тях не се различават. Целта на Mahjong е да координира с плочки със сравнителни снимки. Като цяло търсите два комплекта карти. Според правилата на Маджонг е всичко, но не е възможно просто да се съчетаят и премахнат всяка плочка, която се показва на дъската. Можете евентуално да консолидирате плочки, ако върху тях няма различни плочки; не можете да изберете плочка с изключение на възможността тя да има различни плочки от двете страни и евентуално можете да премахнете плочка, ако във всеки случай едната страна е отворена. За да изберете плочка, щракнете върху нея, след това в този момент потърсете тази, която й съответства и я щракнете също. В момента, в който ефективно съвпадате плочките, те изчезват от дъската. Приятно прекарване!

Mahjong Connect Deluxe е приятна игра за свързване на загадки, в която трябва да откриете две плочки от подобен вид, за да ги изчистите от полето. Тази безплатна уеб базирана игра е страхотно предаване на китайската загадка, която ви провокира да премахнете всички плочки от играта, като свързвате изображенията.

Можете просто да премахнете тези, които не са обградени, което предполага, тези на основната колона, тези на върха на купчините или тези, които са близо един до друг. Опитайте се да отговорите на всяка една от загадките, преди да изтече времето ви. Всяко ниво има алтернативна динамика, така че нивото на проблем ще се променя от една фаза на друга. Оценете тази безплатна интернет игра Mahjong Connect Deluxe!

Изборът е извънредното издание на добре познатата игра за свързване на маджонг-плочки, Mahjong Connect. В тази версия можете да използвате катализатори и да използвате магазина за закупуване на нови предмети и плочки.