Fire vs Water Fights


Това е идеална възможност да участвате във всички дейности, възможни с Fire vs Water Fights в 3D бойна игра! Безопасно е да се каже, че сте готови да се забавлявате, докато тествате бойните си способности на боксов ринг?

Качете се на ринга и предизвикайте съперника си в интензивно противопоставяне, използвайки само силата на стиснатите си ръце и рефлексите си! Обиколете ринга от едната страна на екрана до другата, докато осигурявате живота си и се опитвате да унищожите противника си и не пренебрегвайте да се съсредоточите върху гърба си, бъдете по-бързи от него, избягвайте тежките удари и се опитвайте да победите в 3 сензационни кръга.

Приветстваме ви да посетите нашия първокласен боен клуб. Той е затворен за широк кръг от хора и се очаква ясно за първия клас, за хората, които са влезли в играта Fire срещу Water Fights. Днес е необичаен ден в светлината на факта, че безнадеждни противници влизат на ринга в душата, но в допълнение фундаментално. Това са два различни компонента: огън и вода, които не могат да бъдат заедно. В случай, че изберете режима на игра за двама, можете да изберете войн за себе си: червен или син. В режим на един играч, действителната игра ще ви разпредели човек, на когото ще помогнете. Съсредоточете се внимателно върху клавишите за управление с цел вашият съперник да не остане на ринга като символ, а да действа и непрекъснато да пуска съперника на пода в Fire versus Water Fights.

Готови ли сте да се противопоставите на сериозен отпор в Fire срещу Водни битки? Вие и вашият съперник сте всички алтернативни крайности един на друг. Това прави битката много по-добра, нали? Подгответе се за голяма битка и се уверете, че имате най-добрите ходове, за да преодолеете дългосрочния си враг!

Вие сте вода, а той е огън. И двамата със сигурност не се разбирате добре. В момента е настъпил моментът да сложим край на дългата издържана битка и да заключим без съмнение кой е по-добър. Има два плейъра, които можете да разглеждате, абсолютно нагоре, както бихте предпочели. Като се има предвид всичко, включва стил в тази игра да се биете по изключително вкусен начин. Облечете се, вземете най-готините си нюанси и гледайте как осветявате мястото с блестящите си удари. Ще срещнете противника си на по-добри места като занемарено футболно игрище, старо пристанище и т.н. Отдалечаването се затваря, когато едната страна успее два рунда подред. До този момент ще се борите за живота си и ще покажете на всеки човек кой е истинският артикул. Можете да изберете режима за един играч или, за да предизвикате вашия спътник, който има подобна конзола, режима за двама играчи! Така или иначе, използвайте вашите WASD ключове или болт ключове, за да управлявате вашия плейър. Можете да атакувате с W и S или всички болтове. Понякога ще получите възможност да използвате своя супер удар, като натиснете клавиша G. Трябва просто да седнете здраво за малко, за да може супер ударът да се задейства отново, когато се използва веднъж. Правете толкова добре, колкото е възможно да се очаква, избирайте ходовете си внимателно и бъдете готови да се биете срещу най-големия си враг.

Успех на теб.