Slalom Hero


Slalom Hero е много забавният ски мач, в който ще стигнете до курсовете по слалом и ще карате ски надолу в рекордни времена. Можете да разгледате избор от различни курсове, всички съдържащи тесни криви и обезпокоителни сегменти, за да доминирате.

Тренирайте на всеки курс и ги научете като задната част на ръката си, това е самотният начин, който ще улови това рекордно време за всяка песен. Има два уникални героя, които можете да изберете с различен капацитет, изберете състезателя, който съответства на стила на игра. Ще свършите ли с бронз, сребро или злато? Най-добър късмет!

Изберете вашата легенда и се състезавайте в три отделни курса със слалом герой. Ще трябва да насочвате между входовете за слалом и да събирате асансьори, за да подобрите времето си. В случай, че го направите, ще спечелите златната награда. Докато се състезавате, вие също ще събирате монети, които след това ще можете да използвате, за да ремонтирате своя светец и да подобрите измерванията им. Играта е чудесно планирана и лесна за игра, така че цялото семейство много ще иска да се бори за най-бързото време. Понастоящем Slalom Hero е допълнително деблокиран и въведен в HTML5.