Mahjong Firefly


В Mahjong Firefly се пригответе да върнете часовника обратно към Древен Китай и да покажете, че сте изумителни в тази конвенционална и забавна игра. С толкова безброй различни плочки и ясни принципи, тази игра издържа напредването на времето и се превърна в една от най -известните игри по цялата планета. Покажете, че сте майстор в координирането с плочки и събирането на фокуси, като завършите всяко ниво в тази игра, създаваща навици!

Ако сте играли тази игра преди, запознаването с нейните контроли и правила е изключително просто! Имате нужда от мишката, за да играете тази игра, затова кликнете върху бутона за възпроизвеждане в основното меню, за да започнете. Вашата цел е да изчистите натоварването на всяко ниво, като координирате с неразличимите плочки, преди да използвате цялото налично време. За да изберете плочка, кликнете по същество върху нея и след това открийте нейното съвпадение. Докосването на следващия ще премахне плочките от дъската и ще получите фокуси. Отличителните набори от плочки дават различни фокуси и можете да проверите това, като докоснете бутона с въпросителен знак в менюто за прекъсване. В момента, в който изчистите дъската, преминавате ниво. Използване на цялото налично време? Отпуснете се! Опит за търсене на плочки с фигура от пясъчен часовник върху тях. Премахването им ще ви даде допълнителни секунди. Можете да проверите колко време имате от най -високата точка на екрана. Приятно прекарване и късмет!

Mahjong Firefly е примерна игра на маджонг с няколко катализаторни плочки, които да ви помогнат.

Mahjong Firefly е универсална игра, в която ще играете Mahjong с примерните настройки. Целта на играта е да се открият 2 части с подобен пример. Едновременно с това те не могат да бъдат възпрепятствани от някои други части, тъй като няма да имате възможност да ги свържете. Целта на играта е да изхвърли всички игрални фигури върху товара в най -идеалното време. Освен това има няколко изключителни парчета - светулки. При случай, че ги вземете от дъската за игра, те ще бъдат пренаредени. Уверете се, че ще помислите дали ще ги запазите за по -късно или независимо дали скоро ще се нуждаете от тях. Какъв брой нива можете да завършите, преди да изтече, доколкото е възможно?