Grandma Recipe Apple Pie


Grandma Recipe Apple Pie е готварска игра, в която ще помогнете на Annie да възпроизведе рецептата за плодов десерт на баба си. Намерете и настройте приспособленията, пригответе пая безупречно и добавете няколко вкусни гарнитури. Облечете Ани в очарователни дрехи, направете снимка и добавете няколко забавни емотикони. Тази игра за готвене със сигурност ще бъде страхотно и очарователно изживяване.

Рецептата за плодов десерт на баба е превъзходна игра за готвене, в която ще помогнете на Ани да възпроизведе уважаваната рецепта за плодов десерт на нейната баба. Продължете с кулинарното изживяване, докато търсите и подготвяте най-добрите добавки, затопляте спиращо дъха пая и добавяте страхотни гарнитури. Проявете въображение и освежете Ани в изумителни тоалети, уловете важни минути със снимка и добавете доза забавление с живи емотикони. Тази игра за готвене се ангажира с едно наистина ароматно и очарователно изживяване, което ще ви накара да копнеете за още.

Млада дама на име Ани трябва да постави на картата рецептата за плодов десерт на баба си. Ще й помогнете в тази удивителна нова уеб базирана игра Баба Рецепта Плодов десерт. Преди вас на екрана ще бъде забележима младата дама, която ще бъде в кухнята. Тя ще разполага с храна и различни прибори. За да може да готви според рецептата за пай в играта, има помощ. Трябва да следвате подканите на екрана, за да намажете сместа, да поставите пълнежа в нея и след това да загреете пая в бройлера. След като тортата е приготвена, можете да я подобрите с различни консумативни подобрения в играта Grandma Recipe Apple Pie.