Run Destiny Choice


Решете и решете своята безкрайност в Run Destiny Choice! Продължихте с цял живот, но никога не е късно да промените нещата. Всъщност получавате възможността да промените нещата без да отделяте време. Искате ли да промените предопределеността си и да спестите времето си завинаги?

В тази игра за отдих ще получите възможност да накарате нещата да работят положително, без да отделяте време. Ще преминете през дълъг етап, пълен с решения. Тези решения ще разберат кой ще станете в другия си живот! В момента, когато ви се предоставят два избора за разглеждане, трябва постоянно да избирате избора, който очевидно ще ви направи превъзходен човек. Помнете окончателната си цел, докато решавате тези решения. Най-накрая трябва да влезете в рая към финала на всяко ниво. По този начин избирайте книгите, за да ги разгледате, избягвайте дяволите и изпълнявайте добра кауза. Какво ще кажете да проверим дали ще бъдете свестен човек и ще имате възможност да влезете в рая, когато сцената приключи.

Добре дошли в нова интересна игра, наречена "Run of Destiny", където наистина искате да помогнете на главния герой да се спре на различни избори, които ще повлияят на нейната предопределеност! Всяка една от вашите дейности ще включва конкретни резултати, които ще бъдат показани в присъствието на вашата личност. Затова обмисляйте внимателно всеки избор, тъй като той ще разчита на тях къде отивате, в рая или в проклятие. Ще станеш ли замислен свят пратеник или зла демонеса? В Destiny Run вие сте експерт на съдбата си, така че решението е ваше!

За да контролирате човека, натиснете и задръжте левия бутон на мишката, след което в този момент преместете курсора в идеалното заглавие. Пред вас има много ободряващи нива, чиито проблеми постоянно ще се увеличават. По пътя наистина искате да съберете различни неща, които ще повлияят на състоянието на духа ви. Вземете корони, крила на свещени пратеници и много други ценни любопитни неща, благодарение на които можете да отидете в рая. Разходете се по тънки дървени стълбове, запазвайки равновесието си, за да не паднете във водата. Стойте далеч от преживявания със зли присъствия, които ще се опитват енергично да ви довлекат до проклятие. Набавете златни монети, върху които искате да работите, като: начален живот, издръжливост и допълнително заплащане. Вие също така ще имате възможността да започнете своята екскурзия като прекрасен свят пратеник. Завъртете колелото на кармата и получавайте всеки ден награди за влизане в играта.

През ежедневието често трябва да вземете решение, най-често това се случва в степента на справяне с обикновени проблеми. Веднъж приемате основното решение в живота, в светлината на факта, че не всеки човек получава друга възможност. Това е свързано с бране или на велик и злонамерен. В играта Run Destiny Choice вие ще го направите за вашата легенда, която към момента е към началото и седи здраво за вашите указания. Насочете го към нещата, които трябва да вземете. Ако приемем, че решите да направите небесен пратеник от него, съберете криле и брилянтни сияния и не минавайте през червения вход. След като изберете страната на отвратителното, съберете и крила, но в червено, в комплект с опашка и рога, и тъмни книги с пентаграма. Като небесен пратеник, не се набивайте на демоните в Run Destiny Choice.